Yang Famil Tai Chi Center Bulgaria - FIGHTING COVID-19 - Essential Form

Тихомир Тодоров, Директор на център и сертифициран инструктор от Международната Тайдзичюен Асоциация на семейство Ян в Стара Загора, България обяснява движението „Есенциалната форма“ да техниката АН (Бутане).
Тайдзичюен е древно китайско бойно изкуство, което може да се използва за борбата с COVID-19. Докторите в Китай, който са в първите редици за овладяване и смекчаване на инфекциозната болест, използват Традиционна китайска медицина и Тайдзичюен, за да засилят имунната система на пациентите.

Тайдзичюен на Фамилията Ян иска да бъде част от това глобално усилие за овладяване на пандемията. Инструктори от различни държави преподават някои прости движения от Тайдзичюен в социалните мрежи, с цел да окуражат хората да практикуват - дори и тези, които не са запознати с Тайдзичюен. Тайдзичюен не само подсилва имунната система, но също така спомага и за повдигане на духа. Същевременно всеки практикуващ се чувства свързан с хора от целия свят, които са в същата ситуация.

Започваме с „Есенциалната форма“. То може да бъде практикувано навсякъде, от всеки човек. Майсторите по Тайдзичюен вярват, че да практикуваш единствено облачни ръце е равно на това да практикуваш целия Тайдзичюен, тъй като тази техника съдържа в себе си есенцията на бойното изкуство.
Хайде да практикуваме заедно!
www.youtube.com Visit website

Tags:

Added on April 7th, 2020
Last updated: April 21st, 2020